een website maken

Een ander jaar brengt een nieuwe reeks designtrends op het web. Het lijkt erop dat deze trends voortdurend vorderen en terwijl eerdere trends nog steeds aanwezig zijn, zijn er veel nieuwe rijp voor het oprapen.
Voor deze post heb ik mijn keuze gemaakt voor de beste trends om naar uit te kijken in 2018. Sommige hiervan komen net op, terwijl anderen al een paar jaar rond zijn (en groeien).

 

Webdesigner antwerpen is jouw ultieme webdesigner 

Maar ik heb er vertrouwen in dat we in de nabije toekomst meer van al deze trends zullen zien. En als u op zoek bent naar nieuwe, hippe ontwerpstijlen, is deze lijst een geweldige plek om te beginnen.
2014 Web Design Trends
2015 Web Design Trends
2016 Web Design Trends
Trends voor webontwikkeling in 2017
Micro-interacties op het web

Cursus website maken Cursus website maken SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Thuis op Internet Cursus website maken. Cursus website maken. Een website maken en deze op het Internet plaatsen zal met deze cursus die speciaal geschreven is voor 50-plussers geen moeilijkheid meer zijn. De cursus is geschreven in 17 korte en overzichtelijke hoofdstukken die elkaar opvolgen.

De 5 essentiële basisregels van een nieuwe website Black Lion.
5 elementaire basisregels bij het maken van een website. Essentiële fundamenten voor een goede website. 18 januari 2017. Das gene kattenpis. Gingen de legendarische woorden van nieuwsanker Jan Becaus over het maken van een eigen website? Want ook een website maken kost tijd en energie.

Zelf een website maken Gebruik deze gratis tips Ontdek het hier!
Wil je een professionele en kwalitatieve website maken, neem dan een webdesigner onder de arm. Met zijn kennis, persoonlijk advies en goede raad heb je in een mum van tijd de website die jij voor ogen hebt. Een persoonlijke en goede website die past in jouw budget.

 

Gratis website maken

In dit 2.0-tijdperk is een gratis website maken nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een paar – vrij simpele – drukken op de knop, ben je zo de beheerder van je eigen stukje internet. Een stukje internet waar je vrij bent om te plaatsen wat je wilt, hoe je het wilt en wanneer je het wilt.

Een website over jouw persoonlijke poëtische teksten? Een weblog over de eerste verjaardag van je teckel? De enige grens is je eigen inspiratie. Je zit waarschijnlijk met enkele prangende vragen rond jouw (toekomstige) website… Kan het volledig gratis? Ja. Is technische kennis noodzakelijk? Nee. Ziet het er dan wel mooi (en professioneel) uit? Toch wel. Welke webpagina’s moet mijn website zeker hebben? Hieronder ontdek je er alles over!

Kleine, maar belangrijke kanttekening? Als je je eigen domeinnaam wilt, kan een website nooit helemaal gratis bestaan op zich. Je zal altijd de webhosting moeten betalen. Dit kan je omzeilen via een subdomein, maar dan boet je in aan ‘zichtbaarheid’: je domeinnaam ziet er minder professioneel uit en is ook minder eenvoudig te onthouden. Ook zal je advertenties moeten dulden op je website, dit natuurlijk omdat de websitemaker die jij gratis hebt gebruikt, ook een bron van inkomsten nodig heeft. De mogelijkheden blijven dus wel beperkt wanneer je met de gratis versie van een sitebuilder aan de slag gaat. Dat weerhoudt velen echter niet van het ontwerpen van een prachtige website.

Basisanimatie is tegenwoordig vrij gemakkelijk toe te voegen aan websites. Maar er is een beweging in de richting van meer gebruikersgerichte animaties, microinteracties genoemd die afkomstig zijn van mobiele apps en die hun weg naar het web hebben gevonden.
Deze werken als geanimeerde reacties op gebruikersgedrag. Dus als iemand op een knop klikt of zweeft om een ​​vervolgkeuzemenu te animeren, reageert de micro-interactie op een realistische manier.
Dit neemt de vorm aan van stuiterende effecten, veranderingen in 3D / diepte van de pagina en veel unieke vervagende effecten om pagina-elementen te tonen en te verbergen.
Micro-interacties op het web
Het bovenstaande voorbeeld is een leuke gebruikersinterface-animatie na een zweefmicro-interactie.
Maak indruk op uw publiek met geanimeerde websites en webpresentaties.
Met dia’s zorgen we niet dat u begint aan een lege lei. Het enige dat u hoeft te doen, is de elementen kiezen die u het best bevalt en deze combineren. Elke dia is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan drie belangrijke criteria: esthetiek, functie en bruikbaarheid. Op die manier weet u dat elk element naadloos samenwerkt en de impact van uw inhoud verbetert.
Maak een website
Het werkt op het ontwerp van de metrokaartlay-out en geeft tijdens zweven meer informatie weer over het item in het raster. U kunt dit gebruiken in portfolios, afbeeldingengalerijen of vrijwel overal met rasterfoto’s.
Maar micro-interacties hoeven niet technisch te zijn. Deze opname van Liz Shinn toont bijvoorbeeld een zwevend e-mailveld met een aangepast animatie-effect.
Microinteraction
En met een groeiende verzameling open source-scripts heeft u toegang tot bijna alles wat u ooit nodig zou kunnen hebben binnen handbereik.

 

Een interactieve website, 100% op maat van de klant, dat is waar IDcreation als webdesign bedrijf elke dag naar streeft. Bovendien zult u versteld staan van onze professionele ontwerpen, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn digitaal visitekaartje . Een professioneel uithangbord dat bezoekers aanzet tot conversie of een site waar bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar zochten. Onze reputatie als professioneel webdesigner wordt ook benadrukt door het gemak en de gebruiksvriendelijkheid waarmee de klant zelf zijn site kan beheren. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van uw bedrijf optimaal weerspiegelt.
CSS3 en JavaScript bieden beide controle over microinteracties. Het gaat dus om het vinden van de juiste bibliotheek om aan uw behoeften te voldoen.
Mijn nieuwste favoriete script is Anime.js en dat is absoluut een aanrader voor elk type micro-interactie-ontwikkeling.
CSS3 en JavaScript
Bezoek de startpagina en probeer overal te klikken. Het is zeker een onstuimige animatie en niet iets dat je op elke website wilt hebben, maar het laat zien hoe krachtig deze bibliotheek is.
“Featured” -badges

De 7 stappen om een website te maken.
Dat helpt je bij het uitschrijven van de boodschap die jouw website moet vertellen. En in zekere mate dus ook het ontwerp van de website. Wil je een onlinewinkel maken voor kleding of een onlinebibliotheek voor beginnende ouders? Er zijn miljoenen producten en nog meer websites.

Een website laten maken bij betekent dat ervaren specialisten jouw website bouwen. Voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op. Jouw website van ons (samen).Dit is een trend die ik vaak tegenkom op bedrijfswebsites en verkooppagina’s.
Badges spelen vaak op sociaal bewijs waarbij u laat zien wat andere blogs en tijdschriften over uw site te zeggen hebben. Uiteraard wil je de beste beoordelingen en verslaggeving hebben, maar als je geweldige dingen bouwt, zou dit niet al te moeilijk moeten zijn.
“Featured” -badges
Scroll een beetje naar beneden op de GiftRocket-website om een ​​set badges van grote uitgevers te vinden.
Mashable, The Next Web en Bloomberg en alle grote namen in online content. Door deze logo’s toe te voegen aan hun startpagina, vertellen ze bezoekers dat GiftRocket duidelijk een geweldig product is, vooral omdat andere gezaghebbende websites dat ook zeggen.
Een alternatief voor deze trend is het toevoegen van speciale “gebruikt door” badges.
Nogmaals, dit zijn gewoon logo’s van grote merken om mensen te bewijzen dat uw bedrijf goed is. Maar in plaats van badges toe te voegen aan berichtgeving, kunt u badges toevoegen van grote bedrijven die uw product gebruiken.
getuigenissen
Neem de startpagina van Front met een lijst met testimonials en de bijbehorende badges.
Sommige van hun klanten variëren van Shopify tot MailChimp en die merken maken echt een verschil.
Zoek naar dit soort badges op homepages in de nabije toekomst. Ik heb het gevoel dat deze trend nauwelijks is begonnen te groeien.
Diagonalen & Slants

Een website maken met WordPress G-zien Oostrozebeke.
Bovendien laadt een WordPress website snel, is hij responsive, en kan je sociale media integreren. Allemaal troeven waarmee je met een WordPress website hoger in de zoekresultaten eindigt en je website dus makkelijker gevonden kan worden door je klanten. Er zijn bovendien ook ook plug-ins beschikbaar om de website nóg SEO-vriendelijker te maken.

 

Gratis een website maken. Free website. web site.
Maak je eigen gratis website! Direct vanuit jouw browser een gratis website maken. Zelf heb je geen technische kennis of software nodig om een free website te bouwen. Met de herkenbare klik-wijzig-en-klaar-werkwijze, heb je meteen een gratis website. Zo werkt het.

Je kunt een aantal behoorlijk gekke dingen ontwerpen met CSS3. Moderne gridlay-outs zijn eenvoudiger dan ooit om te bouwen en dat leidt ontwerpers naar meer unieke lay-outs met diagonalen en kromme paginasecties.
Diagonalen & Slants
Ik heb dit in veel lay-outs gezien en Stripe is misschien het meest opvallend.
De achtergrondkleuren en -verlopen hellen van nature naar de zijkant van de pagina. Maar hetzelfde geldt ook voor hun iconen en afbeeldingen.
Een andere techniek die dit idee volgt, is het gebruik van zeshoeken en diagonaalvormige elementen.
Diagonalen & Slants
De oude HDLive-site van 2012 heeft dit in hun “luidsprekers” -sectie. Ik heb hexagonale honingraatontwerpen gezien op veel verschillende websites en de meesten volgen de diagonale ontwerptrend.
We hebben dit onderwerp uitvoerig besproken als je wat meer live voorbeelden wilt.
Typografische animaties

Geen geld? Zo kan u zelf gratis een website maken De Digitale Versnelling.
Een website maken, kan ook gratis. De experts die voor de Digitale Versnelling zelfstandigen adviseren, raden geregeld Wix aan. Is tool om website te bouwen, Wix, ook iets voor u? Wat is Wix? Er zijn online verschillende mogelijkheden om zelf gratis een website te maken.


Contact