site maker

Webdesign antwerpen 

Het maken van een website is nog nooit zo eenvoudig geweest
Om je boodschap uit te brengen, heb je goede hulp nodig van Facebook en Twitter, met misschien een vleugje Instagram, LinkedIn, Pinterest en Tumblr. Maar dat is niet genoeg: als u een aanwezigheid op het internet wilt hebben die echt u of uw organisatie vertegenwoordigt, hebt u ook een aangepaste website nodig. Een echte website, in tegenstelling tot een sociale media-pagina, geeft u volledige controle over ontwerp en inhoud. Dit geeft uw bedrijf, organisatie of persoonlijk merk geloofwaardigheid. Facebook-pagina’s zien er allemaal hetzelfde uit, maar op uw eigen site kunt u een echt merkimago realiseren, producten te koop aanbieden en webservices van derden integreren.

Het was nog nooit zo eenvoudig om een ​​professioneel ogende design-forward website op te zetten. Bekende site-bouwers zoals Squarespace, Weebly en Wix verbeteren elkaar voortdurend. En nieuwere concurrenten, zoals Simvoly, Strikingly en uKit, duiken de hele tijd op met hun eigen slimme nieuwe wendingen over het proces.

Waarom u een website nodig heeft

Laten we eerst eens bespreken waarom je zelfs een webpagina nodig hebt in deze dag waarop sociale media de overhand hebben op het internet. Op persoonlijk niveau zou je geen potentiële werkgevers naar je Facebook-pagina willen sturen, dus een persoonlijke website is logischer als een online, aangepast CV. Een andere reden die de moeite waard is, zowel voor persoonlijke als zakelijke sites, is dat het bouwen van uw eigen site u eindeloze ontwerpkeuzes biedt. U krijgt ook volledige controle over de producten en diensten die u kunt verkopen en hoe ze worden geleverd.

Verder, als u een echte, toegewijde site heeft, lijkt een bedrijf gezaghebbend en betrouwbaarder te zijn dan een aanwezigheid op Facebook of Tumblr op zichzelf (hoewel u die services zeker ook als elementen van uw online aanwezigheid zou moeten beschouwen). Het is net zo goed een opening in de zakenwereld als een visitekaartje voor uw bedrijf.

Om aan je eigen website te komen, heb je veel technische tovenarij nodig, zoals kennis van servers, HTML, FTP, siteregistrars en webhostingservices. Gelukkig leven we nu in het tijdperk van eenvoudige online bouwers van websites. Met de hier inbegrepen services kunt u een goed ontworpen, mobielvriendelijke site maken met minimale technische kennis. Ze kunnen zelfs een klein of eenmanszaakbedrijf tot winst maken met kooplinks, online winkels en andere mogelijkheden om geld te verdienen.

Grotere bedrijven besteden vele duizenden dollars om hun op maat ontworpen en geprogrammeerde sites te krijgen, maar kleinere organisaties en individuen hoeven niet naar dat soort kosten te gaan. Voor ongeveer $ 10 per maand (of ongeveer $ 25 als je producten verkoopt) en een paar uur van je tijd, kunnen de hier inbegrepen diensten je helpen een unieke, aantrekkelijke website te maken.

Met al deze services bouw je alles zelf, met behulp van eenvoudige drag-and-drop-interfaces. Met de services kunt u zelfs items opnemen zoals knoppen voor sociaal delen, fotogalerieën, blogs en mediaspelers. Sommigen laten je zelfs kijken met een wachtwoord en laten mensen lid worden van je site (zie de tabel).

Gratis website-bouwers
Verschillende van de hier inbegrepen diensten bieden ook gratis opties. Als u dat pad kiest, bevat uw site echter branding van de provider, waardoor uw site noodzakelijkerwijs minder aantrekkelijk wordt voor slimme surfers en kopers. Het gratis aanbod varieert sterk in de hoeveelheid opslagruimte en bandbreedte die het toestaat, dus lees de kleine lettertjes om te zien hoeveel u krijgt met elke provider. Weebly, Wix en WordPress.com behoren tot de meest genereuze met hun gratis aanbod, als dat is hoe u wilt gaan.

Registreer uw domein
Voordat u uw huis op internet kunt bouwen, heeft u een adres nodig. De meeste sitebouwers kunnen hier een uniek domein voor u registreren en iedereen kan u een webadres geven via het domein van de provider, bijvoorbeeld yourname.sitebuilder.com. Met de services kunt u ook een domein gebruiken dat u hebt verkregen van een externe registrar zoals pairNIC, maar u moet meestal de sitebouwer voor dat privilege betalen.

Wix-sjablonen Beste website-bouwers

Website Design Tools
Alle webservices die hier worden vermeld, kunt u beginnen met een keuze uit een selectie van sjablonen voor uw site. De betere, zoals Duda, Squarespace, Weebly en Wix, gebruiken sjablonen die uw site automatisch opnieuw formatteren voor weergave op mobiele apparaten. Ze bieden ook specifiek getargete sjablonen op basis van het doel van uw site, zoals het promoten van de verkoop van een bakkerij, het ontvangen van optredens voor een muzikant of het informeren van huwelijksgasten. Een website laten maken.

Nadat u een sjabloon voor uw site hebt gekozen, moet u deze zelf maken. Met de meeste site-builders kunt u het kleurenschema, lettertypen en paginalay-outs aanpassen en nieuwe pagina’s toevoegen. Een goede sitebouwer biedt sub-sjablonen voor de meest gebruikte paginatypen: Over, Contact, Producten, Galerijen, Veelgestelde vragen, Blog, enzovoort.

 


Contact