website maken

Het hoogtepunt van eCommerce en SaaS – het betalingsformulier voor creditcard
Als u online iets verkoopt, weet u dat dit niet het gemakkelijkste is om te doen. U moet een potentiële klant vinden, uw product in een goed daglicht plaatsen, haar door een proces vol vormen leiden en uiteindelijk … haar geld verzamelen. Bij elke stap riskeert u een plotseling verlies van uw klant. Dat is pijnlijk.
Er zijn veel dingen die kunnen gebeuren. De menselijke aandachtsspanne is uiterst beperkt en kwetsbaar voor afleiding. Het hele proces is eenvoudig te compliceren en moeilijk te ontwerpen. De laatste stap in het proces – het creditcardbetalingsformulier – is vooral een uitdaging. Mensen zullen niet het risico lopen hun creditcardnummer in een slecht ontworpen of verwarrende vorm te plaatsen. Het risico om geld te verliezen zal te groot zijn.
Minimaliseren van het gevoel van risico en het vermijden van verwarring – dat is waar u op doelt bij het ontwerpen van een creditcardformulier. Dat is je ultieme UX-ontwerptaak.

Webshop laten maken.

Zou het niet triest zijn om een ​​klant te verliezen bij de laatste stap van het verkoopproces? Je hebt alles goed gedaan en alleen de laatste kleine stap is fout gegaan. De betaling ging niet door en het enige dat je kunt doen is in tranen uitbarsten.
We kennen dat gevoel

Een website maken Nucleus.
Via deze codes kan u ook tekst toevoegen en opmaken, tabellen invoegen, Het is zeker en vast aangeraden HTML te leren indien u een website wil maken, maar het is geen vereist als u gebruik maakt van de WYSIWYG programmas, zoals hierboven beschreven. Meer informatie aanvragen.

UXPin vertrouwde lange tijd op PayPal als de enige betaalmogelijkheid. De snelheid van ontwikkeling en het gebrek aan bureaucratie waren zo verleidelijk, we konden het gewoon niet laten. Het bleek een vreselijke beslissing te zijn. Bij de allerlaatste stap van het proces verloren we constant ongeveer 20% van onze klanten. De redenen hiervoor waren duidelijk:
Gebrek aan betalingsmogelijkheden (hoewel PayPal erg populair is in de VS, weigerden veel mensen het te gebruiken bij het betalen voor een abonnement op onze UX Design-app).
Verwarrend proces van omleiding naar PayPal en vreselijk ontwerp aan de kant van PayPal.

Snel zelf een professionele website maken zonder programmeerkennis.
De troeven van onze handige sitebuilder. Onze Sitebuilder, inclusief gratis domeinnaam, heeft alles in huis om zelf een website te maken zonder programmeerkennis. Kies een mooi thema, sleep widgets in je website en vul aan met tekst en foto’s. Scoor in Google

 

Website maken.
Ik ben nieuw hier en wilde graag een website maken zonder reclame op. Welk programma of site wordt er aangeraden om dit best te maken? Ik wil deze graag zelf maken. Ik ben recent begonnen met fotografie en wil deze site graag gebruiken om mijn foto’s’ op te zetten.

Je eigen website maken met Jimdo Clickx. Je eigen website maken met Jimdo Clickx.
Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Media Services om cookies te gebruiken. Je eigen website maken met Jimdo. 2 September 2013 Redactie Clickx Magazine. Een eigen webstek zegt je wel wat, maar je hebt het nooit aangedurfd?

website laten maken Limburg Novation Limburg.
Stelt u zich soms de vraag: is het moeilijk om zelf een website te maken, of kan ik beter een website laten maken in Limburg door een professioneel team van webdesigners en developers? Om een correct antwoord op deze vraag te kunnen geven, is het eerst en vooral belangrijk om te weten wat een” website maken” inhoudt.:

Zelf je eigen website maken Jimdo. Maak met Jimdo eenvoudig een gratis website. Maak met Jimdo eenvoudig een gratis website.
Elke website en elk idee is uniek. Daarom heeft Jimdo twee verschillende manieren om zelf je eigen website te maken: Afhankelijk van je wensen, kan je met Jimdo Dolphin of Jimdo Creator zelf een website bouwen die perfect bij je past.

Gratis website maken Eigen website bouwen Wix.com. Wix.com. Facebook. Twitter. Google. YouTube. Pinterest. Instagram. LinkedIn.
We zorgen ervoor dat iedereen mooie, professionele websites kan maken. Promoot uw onderneming, stel uw kunst tentoon, maak een online winkel of probeer nieuwe ideeën. De Wix-websitemaker heeft alles wat u nodig hebt om gratis uw eigen gepersonaliseerde website van hoge kwaliteit te maken.

Gratis je eigen website maken voor je bedrijf? MediaPlay.
MediaPlay / Je eigen website maken / Wil je gratis je eigen website maken? Wil je gratis je eigen website maken? 13 januari 2018. Je eigen website maken. Tips, wix, WordPress. Gratis je eigen website maken klinkt mooi, maar kan het ook?
Dit dwong ons om het hele betalingsproces opnieuw te ontwerpen. Het resultaat was verbluffend. Er is nog steeds ruimte voor verbetering, maar de omzetstijging was onmiddellijk en hoog genoeg om alle kosten te rechtvaardigen.

Het creditcardbetalingsformulier is een hoogtepunt van online verkopen. Je wilt het goed maken en ik zal je laten zien hoe.
Maak indruk op uw publiek met geanimeerde websites en webpresentaties.
Met dia’s zorgen we niet dat u begint aan een lege lei. Het enige dat u hoeft te doen, is de elementen kiezen die u het best bevalt en deze combineren. Elke dia is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan drie belangrijke criteria: esthetiek, functie en bruikbaarheid. Op die manier weet u dat elk element naadloos samenwerkt en de impact van uw inhoud verbetert.
Maak een website
Help mensen te slagen

Ik heb goed nieuws voor je: als je potentiële klant het punt bereikt waarop ze haar creditcardnummer moet typen, wil ze echt betalen. Dat klopt – zonder verplichtingen. Iemand wil je geld geven! Of u het nu neemt, hangt af van uw ontwerp.
Help jij je gebruikers slagen in hun aankoop, of liever echt moeilijk voor hen? Het is aan jou.
Als je om tonnen optionele informatie vraagt, waardoor je afleiding riskeert, onduidelijke labels hebt, of niet opgeeft welk type creditcard je accepteert, is je call-to-action onduidelijk en is de gegevensoverdracht niet veilig … wees niet verrast als veel mensen zullen het proces verlaten zonder de betaling te voltooien.
Je helpt ze niet. Je creëert extra obstakels.

Luke Wroblewski in zijn geweldige boek “Web Forms: Filling The Blanks” verklaarde: “Elke vraag die je mensen in een webformulier stelt, vereist dat ze het ontleden, een reactie formuleren en dan hun antwoord invoeren in de door jou verstrekte mogelijkheid op het formulier . Door waakzaam te zijn over elke vraag die u stelt, kunt u vragen verwijderen die niet absoluut noodzakelijk zijn, of op een beter tijdstip of op een betere plaats kunnen worden opgevraagd, of automatisch kunnen worden afgeleid. En hoe minder vragen u stelt, hoe groter de kans dat mensen uw formulieren snel en eenvoudig invullen. ”

Met dat in gedachten bekijk je het Amazon-betalingsproces en het betalingsformulier zelf. Amazon weet dat het typen van een creditcardnummer elke keer dat je iets wilt kopen een obstakel is, dus vragen ze je om “jouw kaart toe te voegen” aan het account, zodat je met één klik een aankoop kunt doen.
Amazon creditcard UI ontwerppatroon
Amazon probeert zo eenvoudig mogelijk te zijn
Ze minimaliseerden ook de informatie die nodig was voor de velden “Kaartnummer”, “Naam op kaart” en “Vervaldatum”. In de meeste gevallen vragen ze niet eens om de beruchte CVV-code (hoewel ze hoe dan ook slagen om door te gaan met de transactie zonder dat de CVV op de een of andere manier mysterieus is).
Amazon probeert zijn klanten te helpen het proces zo snel mogelijk te doorlopen.
Doe het werk voor hen. 

Het formulier eenvoudiger maken door het aantal formuliervelden te verkleinen, is niet het enige dat u kunt doen op weg naar het ultieme User Experience Design. Breid uw hulp uit door een deel van het werk voor uw klanten te doen.
Apple Creditcard UI ontwerppatroon
Apple creditcard formulier.

 


Contact