wordpress webdesign

WordPress webdesign. een gids over de kosten van een wordpress website laten maken.

 

Wat zijn de ware kosten van het bouwen en beheren van een WordPress-website?

wordpress website laten maken Vlaanderen.
wordpress website kostenanalyse

In elke beschrijving van WordPress-functies is er één woord dat u zeker zult zien:

Gratis.

Dit is natuurlijk waar. De bestanden die nodig zijn om WordPress op een server te installeren en uit te voeren, zijn inderdaad gratis.

WordPress website laten maken Dit kan al vanaf 595.,

Een informele contentproducent kan zich zelfs aanmelden bij WordPress.com en zijn hele website gratis uitvoeren, nooit een dubbeltje betalen als alles wat ze wilden de meest elementaire functies waren.

Maar je bent geen nonchalante contentproducent.

WordPress Webdesign Amsterdam Qoorts Online Marketing.WordPress

 

U gebruikt WordPress zoals we WordPress gebruiken: als een serieuze zakelijke tool om serieuze inkomsten te genereren.

U begrijpt – net als wij – dat de werkelijke kosten van het uitvoeren van WordPress verre van “gratis” zijn.

Wat zijn de echte kosten?

En hoe kunt u de totale kosten van het eigendom van WordPress tot een minimum beperken en tegelijkertijd het potentieel voor het beheer van de online inhoud die uw bedrijf drijft maximaliseren?

Laten we eens kijken …

WordPress Total Cost of Ownership-analyse

Om WordPress te gebruiken als een hulpmiddel voor het bouwen van een bedrijf, online of offline, moet het niet als “gratis blogsoftware” worden bekeken, maar als een legitieme bedrijfsacquisitie.

Een Total Cost of Ownership (TCO) -analyse is een beproefd model van kostenraming voor belangrijke bedrijfsaankopen die al sinds de begindagen van computers in de IT-wereld worden gebruikt.

In IT, zoals bij voertuigen en andere complexe goederen, kunnen de totale kosten sterk variëren van de aankoopprijs.

Er zijn duidelijke kosten te overwegen (zoals aankoopprijs en regelmatig onderhoud), maar er zijn ook andere “echte kosten” die vaak over het hoofd worden gezien. En als redelijkerwijs kan worden verwacht dat een reële kostprijs het besluit om iets te kopen of te gebruiken volgt, moet er rekening mee worden gehouden.

Hoeveel werkelijke kosten kan er worden overwogen? Potentieel veel.

Wat zijn enkele van de verborgen kosten in verband met WordPress-beheer?

 • Domeinregistratie
 • hosting
 • Premium thema
 • Premium plug-ins
 • Ontwikkelaarskosten
 • Beveiligingsdiensten
 • Opslag en back-ups
 • Uw tijd (en de bijbehorende opportunitykosten)
 • Je gemoedsrustDe sleutel is om elk van deze werkelijke kosten te begrijpen en te beoordelen en hoe verschillende WordPress-beheerstrategieën hierop van invloed zijn. Hiermee kunt u keuzes maken die het potentieel van WordPress voor uw bedrijf maximaliseren, terwijl u tegelijkertijd uw kosten minimaliseert.

Dus, wat zijn de verschillende manieren waarop u uw WordPress-website kunt beheren?

WordPress.com
Self-Hosting
Beheerde WordPress-hosting
Premium beheerde WordPress-hosting
Laten we de werkelijke kosten van elk van de bovenstaande opties analyseren.

Hosting van uw site op WordPress.com

Als u uw site op WordPress.com uitvoert, ontvangt u een basisniveau van gedeelde hosting gratis. Als u echter uw eigen domein (in tegenstelling tot yoursite.wordpress.com) wilt hebben, kost het u $ 13 (als u al eigenaar bent van het domein) of $ 18 (als u het via WordPress.com koopt).

Als u ervoor kiest om met een premiumthema te werken, moet u bovendien een van de premiethema’s van WordPress.com gebruiken, die ergens rond de $ 70 zullen lopen en niet kunnen worden overgedragen als u later zelf wilt hosten. .

WordPress Website Design GoDaddy.

U kunt ook kiezen voor een van de step-upplannen van WordPress.com: Premium of Business, die beide een domein bevatten. Premium biedt u extra ruimte en enkele opties voor ontwerpaanpassing, terwijl het ondernemingsplan meer dan 150 premium-thema’s plus onbeperkte opslagruimte biedt.

Met een van deze drie opties hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiligingskosten, omdat Automattic, het bedrijf achter WordPress.com, dat voor u zal regelen.

Overweeg in totaal een eenvoudige TCO van ongeveer $ 90 voor het eerste jaar als u kiest voor het “Gratis” WordPress.com-abonnement en een premium-thema (plus een terugkerende jaarlijkse kosten voor het domein), of $ 99 per jaar voor Premium, $ 299 per stuk jaar voor Business.

 

22 great examples of WordPress websites Creative Bloq.

Hoewel WordPress.com een ​​geweldige optie is voor de informele contentproducent, bent u beperkt in configuraties, thema’s, plug-ins en andere aspecten van contentbeheer die van invloed kunnen zijn op uw vermogen om:

 

website laten maken WordPress webdesign Heers.

 1. Maak contact met je publiek
 2. Bouw subscribers
 3. Laat uw social media groeien
 4. Verbeter uw SEO
 5. Biedt basisfuncties zoals lidmaatschap, communities of online cursussen
 6. Genereer inkomsten van uw site
 7. Self-Hosting

WordPress webdesign Lamper Design Waddinxveen.

Als u uw site zelf wilt hosten in plaats van op WordPress.com, kunt u naar een generieke hostingprovider gaan en zeer “betaalbare” shared hosting krijgen voor slechts $ 4,86 ​​per maand (dat is de huidige prijs van basishost bij HostGator) .

Toegegeven, uw site zal leven op een gigantische gedeelde server, dus de prestaties zullen eronder lijden, maar uw site zal in gebruik zijn.

In tegenstelling tot WordPress.com biedt het zelf-hosten van uw website u onbeperkte themamogelijkheden. U kunt een gratis exemplaar kiezen uit de WordPress-themabibliotheek, een premiumthema aanschaffen of uw eigen thema ontwikkelen.

Drupal en WordPress website ontwikkeling O2 agency Gent webdesign.De meeste serieuze eigenaren van kleine bedrijven vinden om vele redenen geen gratis thema’s en de meesten hebben ook niet de knowhow of het kapitaal om een ​​ontwikkelaar te betalen voor een aangepast thema.

Dit maakt premium WordPress-thema’s een goede keuze.

Het Digital Pro-thema van StudioPress, bijvoorbeeld, kost $ 99,95.

 

 

 

 

 

WordPress webdesign en online marketing Motionmill Antwerpen.

Contact